Een demo?
Regel het vandaag nog

TourTrace - Een demo is snel geregeld

Geen verplichting!

Wij stellen het zeer op prijs als u naar ons systeem wilt kijken.  Gewoon uit nieuwsgierigheid of omdat u op zoek bent naar een gespecialiseerd planningsysteem voor touringcarbedrijven. Wat de reden ook moge zijn, het is geheel vrijblijvend.

Geen verkopers die op de stoep staan?

Nee, absoluut niet. Natuurlijk horen wij graag wat u van ons systeem vindt, maar daar blijft het dan ook bij. Dat kan overigens ook per telefoon. En uiteraard komen wij graag langs als u meer wilt weten en interesse heeft. Maar dat geeft u zelf aan.

Hoe werkt zo’n demo dan?

Heel simpel. U geeft op deze site aan dat u interesse heeft in een demo van TourTrace. 

Wij nemen vervolgens contact met u op. U krijgt dan een inlogcode waarmee u op de demosite kunt inloggen. Vervolgens kunt u in TourTrace rondklikken, ritten opvoeren, planning bekijken, etc… Wat u maar wilt.  Alle functies zijn te bekijken en te gebruiken.

En als ik klaar ben, wat gebeurt er dan met mijn gegevens?

Als u klaar bent, dat kan na een paar uur of na een paar dagen, zetten wij een schone back-up terug. Daarmee is alles wat u gedaan heeft teniet gedaan. Niemand die ooit iets van uw gegevens zal zien.

Krijg ik een goed beeld van TourTrace?

Jawel, de grote lijn van TourTrace is zodanig intuïtief dat u hier een heel goed en duidelijk beeld van krijgt. Uiteraard zijn er heel veel functies en knopjes waar u aan voorbij zal gaan. Die maken het dagelijks werken met TourTrace juist zo aangenaam en efficiënt, maar zijn om een idee van TourTrace te krijgen niet onmisbaar.

En als ik daarna meer wil weten?

Dan komen we heel graag langs. Kop koffie en we vertellen alles wat u over TourTrace wilt weten.  

En mocht u besluiten om TourTrace aan te schaffen, dan maken we in overleg met u een draaiboek om TourTrace te implementeren. 

Ok, ik wil het wel proberen.

Geweldig, wordt gewaardeerd.

U kunt de demo aanvragen door ons te mailen. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen. Het is waar u de voorkeur aan geeft. Alvast bedankt.